28 de gen. 2007

El dia del Senyor...

"Os escribí que no os juntéis con ninguno que, llamándose hermano, fuere fornicario, o avaro, o idólatra, o maldiciente, o borracho, o ladrón; con el tal ni aun comáis" (I corintios 5:11)

He volgut escriure avui diumenge, abans de marxar a missa d'una, perquè us voldria mostrar les costums de PJVille en matèria espiritual. Tal i com ens diu el versicle que he posat dalt, -que és el tema de reflexió per avui a l'escola dominical i punt central del sermó del reverend Littleman-, se'ns recomana no compartir taula amb els falsaris i les víbores. Doncs bé, a PJVille, els diumenges, es congreguen a toc de campanes, els més grans fornicaris, escanyapobres i malànimes del poble.

Direu, potser, que tinc llengua viperina, però no suporto veure, per exemple, les cares de beata de diumenge de la Rottenbreath, de l'Eleanor McAnzo i de la Deeperthroat, que són les encarregades de la tresoreria i de portar els assumptes del reverend Littleman.

L'Alysa Deeperthroat (a la foto del costat), una vídua jove que va arribar de Deek City fa ben poquet, és l'escàndol personificat. Malforjada i de moviments extranys, ha aconseguit seduir la major part d'homes de PJVille. De vagina voraç i calentors sense mida, l'Alysa fa tremolar les bones dones i trempar els homes més sants. Diuen que, fins i tot, ha aconseguit ficar-se sota les faldilles de la sotana del reverend. Però tampoc m'extranyaria, perquè al R. Littleman, a banda dels seus llarguíssims sermons apocal·líptics, només l'interessa aconseguir calers per tal de millorar Our Lord Of Justice, la nostra parròquia i la més rica de tot Chatanooga. I l'Alyssa no para de fer crèixer la seva fortuna d'una manera ben misteriosa i carnal.


Fa ben poquet, i per tal d'expiar pecats de vanitat, orgull i luxúria, l'alcalde Mengele va fer una quantiosa donació per tal d'arranjar l'escultura de Nostresenyor -feta malbé per la darrera pluja roja- que adorna l'altar central de la parròquia. La Rottenbreath no va desaprofitar l'ocasió i va fer desviar una generosa part de les aportacions públiques per a la seva escola de música. Els mètodes, ja els sabem. Però també em recordava el reverend Armaggedon en una de les seves darreres cartes: "No se engañen, nadie se burla de Dios: al final cada uno cosechará lo que ha sembrado. El que siembra en la carne, y en la propia, cosechará de la carne corrupción y muerte. El que siembra en el espíritu, cosechará del espíritu la vida eterna." (Gal 6, 7-8)
Justícia poètica?

4 comentaris:

Montse ha dit...

Ave Maria Puríssima, quina desvergonyida, la tal - com diu que es diu?- ah si, l'Alysa Deeperthroat aix, encara sort que no som gens tafaneres, veritat?


Gràcies per la seva visita, me'n sento molt honrada, a fe dels déus.

Gotoshit sisters ha dit...

Mare meva, si jo lo expliqués, Mrs. Arare, la mà de pecadores desvergonyides que corren per aquestes terres ermes de Chatanooga... Però crec que la Deeperthroat, especialista en forats negres, n'és la més escandalosa, Nostresenyor ens perdoni!

Nosaltres si que ens sentim honrades, no deixi de visitar-nos!

Anònim ha dit...

Quin poble més entretingut... quina enveja!

Gotoshit sisters ha dit...

Benvolguda Mrs. Gothik,

moltes gràcies per visitar-nos i per deixar-nos constància del seu pas... Hem llegit el seu espai amb atenció i sembla una senyoreta bella i intel·ligent que estima la poesia i la literatura fosca, com nosaltres.

No deixi de fer-nos visites. Seva afectíssima,

Jane G.