21 de gen. 2007

Qui som les germanes Gotoshit?

Les germanes Gotoshit vivim en una casa allunyada del nucli del poble, en un petit monticle (Madhill) al costat del cementiri de PJVille. En aquesta foto podeu veure Gotoshit's House, abans de la pluja roja i de la combustió espontània d'en James, el nostre jardiner, que va destrossar l'ala esquerra de la casa familiar.

Jane: Tinc 37 anys una mica mal portats. Sóc mestressa de casa. M'agrada la jardineria i enterro coses; com ara animals morts i altres éssers finats per fer crèixer les meves xirimoies, que tinc plantades en un terreny de dins el cementiri. M'agrada parlar amb el Reverend Armaggedon (el pastor de Our Lord of Justice, l'esglèsia del poble del costat) que és un gran aficionat al suc de xirimoies que li preparo. Tinc cura de l’Ethel i faig el manteniment del cementiri, d’on en desenterro ossos durant la nit per tal que les xirimoies creixin millor.
__________________________________________________
Ethel: No sabem ben bé quina edat té, però és la germana gran. Poc temps després de casar-se amb un industrial de la ciutat, va tornar havent perdut les seves capacitats mentals. Col·lecciona ròtules (que li porta la Caroline de l’escorxador, quasi sempre són de vedella) i estampetes. Va començar la seva col·lecció de ròtules amb les del papà i la mamà, que van morir a poc de tornar ella de la ciutat. Encarregada de mantenir neta la vitrina de la seva col·lecció. Mai surt de casa perquè pateix agorafòbia, però sempre mira per la finestra, cap el cementiri. L'Ethel guarda una llibreteta groga de butxaca on té una llista de les persones que viuen al poble i n’esborra els noms a mida que van morint.
__________________________________________________

Caroline: 28 anys. És una dona molt bella, però pateix una malaltia que fa que s'arrenqui i es mengi els cabells: tricofàgia o tricotilomania. Per això, quan surt porta una elegant pamela per tapar les clapes que té al cap. És la que porta els diners a casa i es relaciona amb la resta de la comunitat. Treballa a l'escorxador desossant vedelles, i li porta les ròtules a la seva germana Ethel. Cada diumenge a la tarda, després de dinar, la ve a veure un noi que “la preten”, en Joe, un ramader de 32 anys, solter i amb un sol testicle. La Caroline només li diu guapo els diumenges, en veure-li els cabells, que li arrenca per menjar-se’ls en secret, a la seva cambra.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ui, ui, serà una història apassionant!!
Però fa una mica de por... no se, aixi com una extrafredorextremuncionista.
Us faré un Link

neterature ha dit...

scary shit!

Gotoshit sisters ha dit...

Benvolgut Mr. o Mrs. Neterature,

Pressento que, si acceptés la nostra invitació per fer el te un dia d'aquests, podríem tenir converses molt agradables i acostar punts de vista... Pensi que l'Ethel (ara ja no, pobra) tenia una habilitat especial per a l'àlgebra...

Atentament,
Jane Gotoshit

Gotoshit sisters ha dit...

Benvolguda Mrs. Jaka,

Li agraeixo la defèrència que mostra cap a mi i cap a les meves germanes. No tingui por, PJVille és un poble molt tranquil. Li enviaré ben aviat un paquetet amb algunes flors seques del jardí...

Atentament, la seva amiga
Jane Gotoshit